Laat uw gegevens achter

Heembloemex Groep
Laan van Verhof 43
2231 BZ Rijnsburg
Nederland

Cash & Carry Greenflor
Postbus 1003
Legmeerdijk 313
1430 BA Aalsmeer
Nederland

Menu
Neem contact op

(EN) Greenflor Rijnsburg is “the place to be” als het gaat om exclusiviteit, creativiteit en service! Wereldwijd zoeken we de mooiste bloemen en decoratie materialen die de seizoenen ons te bieden hebben. Wij denken mee met lijnrijders, groothandels en retailers, en bedenken voor hen continu nieuwe concepten op klantniveau. Wij zijn meer dan alleen importeur! 


Creativiteit, passie en productkennis komen samen bij Greenflor in Aalsmeer. Bloemen zijn emoties vertegenwoordigd door seizoenen, wij spelen daar op in, daar ligt onze kracht! Ons team bestaat uit op en top gemotiveerde mensen, met passie voor het product en oog voor de klant. Let us inspire you!

In diverse landen van de wereld heeft Heembloemex Deco eigen vestigingen midden in de productiegebieden, waar producten door lokale medewerkers geoogst en geassembleerd worden. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de lokale werkgelegenheid en economisch ontwikkeling.

Heembloemex Takselect importeert houdbare en sterke bladproducten direct van haar buitenlandse Heembloemex vestigingen en omringende kwekerijen. Het gehele assortiment bladproducten is bij uitstek geschikt om te verwerken in boeketten, en uitvoerig getest op vaasleven.

Heembloemex Export is een van de grotere Nederlandse bloemenexporteurs actief in Europa en daarbuiten. De globale expansie richt zich ook in de toekomst op groothandelsbedrijven, franchiseformules, boekettenbedrijven en grote bloemisten.

Is uw interesse gewekt, of heeft uw nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Wij staan graag 24 uur per dag voor u klaar.